Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Ανακοινώσεις ΤΕΕ ΤΔΚ

Νέο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021»

Νέο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021»
Όπως είναι γνωστό, με βάση τις ανακοινώσεις του ΥΠΕΝ, από τις 13 Δεκεμβρίου 2021 και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022 υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για την ένταξη στο νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 για μονοκατοικίες και διαμερίσματα, ενώ θα ακολουθήσει αμέσως μετά αντίστοιχη περίοδος και για πολυκατοικίες.
Για την περαιτέρω τεχνική ενημέρωση των μηχανικών. ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών συνδιοργάνωσε με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, διαδικτυακή τεχνική εκδήλωση με θέμα: «Εξοικονομώ 2021». Στην Εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία του προγράμματος και παραδείγματα ενώ στο τέλος απαντήθηκαν ερωτήσεις.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 και παραμένει με ελεύθερη πρόσβαση στο κανάλι της Αίθουσας Εκδηλώσεων του ΤΕΕ στο youtube: 

Log in